Recipe: Delicious Mbasses

Mbasses. Mbass - Abgespaced und Durchgeknallt. by Mbass Join millions of music makers all over the world on Reverb. Find your next favorite new, used, or vintage instrument—or sell one of your own.

Mbasses Contribute to yossicohn/MBASS development by creating an account on GitHub. Stream Tracks and Playlists from DjMbass on your desktop or mobile device. Mbasses's profile on Myspace, the place where people come to connect, discover, and share. You can cook Mbasses using 6 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Mbasses

  1. It's 650 g of semoule fine ou moyen.
  2. It's 100 g of beurre fondu.
  3. It's 60 g of d'huile.
  4. It's 1 of pincée de sel.
  5. It's of L'eau pour ramassez la pâte(90g).
  6. It's 1 of sachet de levure chimique.

Mbasses instructions

  1. Dans un recipient melangez le semoule avec le sel et la levure, versez le beurre fondu et l'huile melangez bien puis arrosez avec de l'eau jusqu'à obtenir une pâte..
  2. Étalez la pâte sur le plan de travail à la main puis à l'aide d'un rouleau à pâtisserie, coupez des triangle.
  3. Passez les a la friture à feu moyen l'huile doit être bien chaude, les égouttez en les posant sur du papier absorbant. Dégustez de miel, bonne dégustation ☺️.

No comments:

Post a Comment